ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Τα πεντακάθαρα φωτεινά δόντια, σάς δίνουν επιπλέον αυτοπεποίθηση. Αλλά η ζωή αφήνει τα ίχνη της στα δόντια: ρωγμές, αποχρωματισμός ή κακή θέση των δοντιών. Εδώ, μπορούν να διορθωθούν μικρές και σημαντικές οδοντικές ατέλειες και να κάνουν δυνατό ένα λαμπερό χαμόγελο.

Τα υγιή, όμορφα δόντια κάνουν το πρόσωπο ελκυστικό και αποτελούν απόδειξη σθένος, υγείας – και επιτυχίας. Μελέτες δείχνουν ότι τα άτομα με λευκά δόντια είναι πιο επιτυχημένα επαγγελματικά και ιδιωτικά. Στην EDG, προσφέρουμε συνεπώς στους ασθενείς μας πολύ περισσότερα από τη θεραπεία πόνου, ασθενών δοντιών. Οι άρτια εκπαιδευμένοι οδοντίατροι μας στοχεύουν να εξασφαλίσουν άψογη και φωτεινή οδοντική εμφάνιση των ασθενών τους. Η γκάμα θεραπείας μας εκτείνεται από την απλή λεύκανση των δοντιών έως τα απλά γεμίσματα ρητίνης. Τα ήδη υπάρχοντα ακατάλληλα και αποχρωματισμένα πλαστικά γεμίσματα ή οι τραυματισμένες βλάβες μπορούν να αντιμετωπιστούν με εξαιρετικά αισθητικά νανο-υβριδικά σύνθετα υλικά. Για πιο εκτεταμένα ελαττώματα στην οπίσθια περιοχή, τα ένθετα μπορούν να κατασκευαστούν από κεραμικά ή, προαιρετικά από χρυσό, με ένα καλά αποδεδειγμένο ρεκόρ ως ένα εξαιρετικό υλικό αποκατάστασης παρά τα αισθητικά μειονεκτήματά του. Για την αποκατάσταση μεγαλύτερων ελαττωμάτων, όλα τα κεραμικά αποτελούν σήμερα το υλικό επιλογής λόγω των εξαιρετικών αισθητικών ιδιοτήτων, της φυσικής εμφάνισης και της μακροχρόνιας ποιότητάς τους. Ελαφροί αποχρωματισμοί, κενά μεταξύ των δοντιών και μεγάλες σπασμένες γωνίες μπορούν να διορθωθούν με καπλαμά. Τα δόντια που έχουν υποστεί αγωγή με ριζικό σωλήνα και τα δόντια έσπασαν μετά από ένα τραύμα που δεν χρειάζεται πλέον να αφαιρεθούν. Με τη βοήθεια των ριζικών αναρτήσεων και των πυρήνων, δεν μπορούν απλώς να αποκατασταθούν λειτουργικά ξανά, αλλά και με εξαιρετικά αισθητικό τρόπο. Η θεραπεία ξεκινά πάντα με εκτεταμένη εξέταση και συμβουλευτική για να ενσωματώσει τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες του κάθε ασθενούς στο σχέδιο θεραπείας.

Εύρος υπηρεσιών

Τα δόντια είναι συχνά καθοριστικά για μια πρώτη εντύπωση. Ένα σίγουρο χαμόγελο με υγιή, λευκά δόντια φαίνεται ελκυστικό και ελκυστικό. Στην Ειδική Κλινική, σας προσφέρουμε όλες τις επιλογές σύγχρονης αισθητικής οδοντιατρικής για να αφήσετε τα δόντια σας να λάμψουν ξανά.

Στην αισθητική οδοντιατρική, η προσωπικότητα του ασθενούς παίζει μεγάλο ρόλο: τα δόντια θα πρέπει να ταιριάζουν με τη συνολική εικόνα μετά το καλλωπισμό τους. Το αποτέλεσμα της θεραπείας πρέπει να εναρμονιστεί με τα μάτια, τη μύτη, το στόμα, το χρώμα του δέρματος και την ηλικία του ασθενούς. Η σωστή θεραπεία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον ασθενή. Επομένως, θα αντιμετωπίσουμε εκτενώς τις ατομικές επιθυμίες και ανάγκες όταν καταρτίζουμε το προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπείας. Εάν το απαιτεί η μεμονωμένη περίπτωση, θα παρέχεται μια διεπιστημονική συνεργασία με ειδικούς από άλλα κλινικά τμήματα όπως η Ορθοδοντική, η Περιοδοντολογία ή η Εμφυτευματολογία στο ίδιο μέρος – στην EDG.

Προς το παρόν, τα σφραγίσματα μπορεί να είναι τόσο απαρατήρητα ώστε να μην διακρίνονται από τα δόντια του ασθενούς. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκατάσταση των κοπτικών καθώς και για μικρότερα και μεγαλύτερα ελαττώματα των γομφίων.

Στην πρόσθια περιοχή των δοντιών, τα γεμίσματα ρητίνης είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για ελάχιστα επεμβατική αποκατάσταση. Τα γεμίσματα ρητίνης δεν είναι τόσο αισθητά και έχουν φυσική εμφάνιση. Στην οπίσθια περιοχή, χρησιμοποιούμε μοντέρνα υλικά με βάση ρητίνη και κεραμικά που μπορούν να αντέξουν ακόμη και σε μεγάλη πίεση μάσησης και ταυτόχρονα μοιάζουν με φυσική ουσία των δοντιών. Για την αποκατάσταση μεγαλύτερων ελαττωμάτων, τα πλήρη κεραμικά είναι το υλικό επιλογής προς το παρόν. Τα πλήρη κεραμικά πληρούν υψηλά αισθητικά πρότυπα, εμφανίζονται φυσικά και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της υψηλής ποιότητας.

Ο όρος υπερδομή εμφυτεύματος αναφέρεται στην προσθετική αποκατάσταση που συνδέεται με ένα εμφύτευμα. Αυτές οι υπερκατασκευές μπορεί να είναι στεφάνες, γέφυρες ή σταθερές ή αφαιρούμενες οδοντικές προθέσεις προσαρτημένες στο χειρουργικά εμφυτευμένο εμφύτευμα.

Για το μη εκπαιδευμένο μάτι, οι υπερδομές είναι δύσκολο να διακριθούν από τα φυσικά δόντια. Ταιριάζουν αρμονικά στη συνολική εμφάνιση των δοντιών και η σταθερότητά τους είναι παρόμοια με αυτήν ενός υγιούς δοντιού.

Ελαφροί αποχρωματισμοί, κενά μεταξύ των δοντιών και μεγάλες σπασμένες γωνίες μπορούν να διορθωθούν με καπλαμά. Τοποθετούνται πάνω από την ουσία των δοντιών και κάνουν τα δόντια να φαίνονται φυσικά. Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία CAD / CAM και 3D PRINT, ώστε να μπορούμε να εφαρμόζουμε καπλαμά χωρίς ή με ελάχιστη απώλεια δομής σκληρού δοντιού.

Σε ολόκληρη την περιοχή της Βόρειας Μακεδονίας, μόνο οι EDG προσφέρουν τη λεγόμενη ψηφιακή εντύπωση. Στη συμβατική διαδικασία εντύπωσης, ο δίσκος εντύπωσης τοποθετείται στο στόμα του ασθενούς πάνω από το οδοντικό τόξο μέχρι να ρυθμιστεί το υλικό εντύπωσης και μετά να αφαιρεθεί. Με τις ψηφιακές εντυπώσεις, ένας σαρωτής κάνει τη δουλειά, μετρώντας ακριβώς τα δόντια. Η πιθανότητα σφαλμάτων λήψης εντυπώσεων και η εξάλειψη των υλικών ανακριβειών για λιγότερα λάθη αποκατάστασης έχουν μειωθεί. Εκτός από αυτό, οι περισσότεροι ασθενείς αντιμετωπίζουν την ψηφιακή εντύπωση ως πιο άνετα και λιγότερο ανήσυχα από τις συμβατικές μεθόδους.

Κλείστε ραντεβού