Θεραπεία Orthero Aligner

Θεραπεία Orthero Aligner (ευθυγράμμιση των δοντιών με διαφανή μασελάκια – νάρθηκες, με εξατομικευμένη κατασκευή τους από τους 3D εκτυπωτές μας)

Το Orthero, που προσφέρει την πιο πρόσφατη τεχνολογία αισθητικής ορθοδοντικής, είναι μια μέθοδος θεραπείας χωρίς μεταλλικά σιδεράκια που ευθυγραμμίζουν τα δόντια σας βήμα προς βήμα με έξυπνα, εξατομικευμένα και αόρατα (διαφανή) μασελάκια (νάρθηκες).

Το Orthero aligner μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί και να επανατοποθετηθεί ανά πάσα στιγμή, καθώς δεν στερεώνονται στα δόντια, όπως τα μεταλλικά σιδεράκια.

 

Νάρθηκες Orthero πάνω από τα σιδεράκια:

  • Εντελώς αόρατοι: Ακόμα και οι πιο στενοί σας φίλοι και οι σύντροφοί σας δεν θα τους προσέξουν.
  • Θεραπεία χωρίς πόνο: Δεν θα έχετε καθόλου πόνο όπως στη θεραπεία με μεταλλικά σιδεράκια
  • Ευέλικτη χρήση: Μπορείτε απλά να μην τα φοράτε στις ιδιαίτερες μέρες σας.
  • 100% από βιολογικό υλικό: Καμία επίδραση στην υγεία του στόματός σας.
  • Γρήγορο ξεκίνημα: Μέσω της γρήγορης τρισδιάστατης ανάλυσης και των διαδικασιών παραγωγής μας, μπορείτε να ξεκινήσετε τη θεραπεία εντός 15 ημερών.
  • Προσιτό: Προσφέρουμε προσιτές τιμές για θεραπεία Orthero
  • Εύκολη και άνετη χρήση για εφήβους
  • Η φωνή και η ομιλία σας δεν θα επηρεαστούν.

Ο γιατρός σας θα εξετάσει το πρόβλημά σας και θα δημιουργήσει τον φάκελό σας από το Orthero Portal Software.

Σχεδιάζουμε το σχέδιο θεραπείας με προσομοίωση 3D ανάλυσης, σχετικά με τη διάγνωση και τις απαιτήσεις του γιατρού σας και το παρουσιάζουμε για έγκριση.

Οι εξατομικευμένοι σας ννάρθηκες Orthero παράγονται με τρισδιάστατους εκτυπωτές ειδικά για εσάς. Ο γιατρός, σάς τους εφαρμόζει και ξεκινά τη θεραπεία σας.

Υπό τον έλεγχο του γιατρού, η τακτική χρήση του Orthero θα ευθυγραμμίσει τα δόντια σας στην ιδανική τους θέση με επιτυχία.

Εάν είστε επιλέξιμος ασθενής για θεραπεία Orthero, τα αποτυπώματα των δοντιών σας, οι ακτίνες Χ και οι λεπτομερείς φωτογραφίες των δοντιών σας θα σταλούν στο Κέντρο Orthero από τον γιατρό σας. Τα αποτυπώματα των δοντιών σας θα σαρωθούν από σαρωτές 3D με υψηλή ακρίβεια 8 micron για ψηφιοποίηση.

Το ψηφιακό αποτύπωμα των δοντιών σας θα αναλυθεί από την ομάδα ειδικών μας για τη δημιουργία του τρισδιάστατου σχεδίου θεραπείας σας. Τρισδιάστατη προσομοίωση που δείχνει βήμα προς βήμα τις κινήσεις των δοντιών, θα σταλεί στον γιατρό σας. Μπορείτε να ελέγξετε αυτήν την προσομοίωση με το γιατρό σας και να δείτε πώς θα είναι το χαμόγελό σας μετά τη θεραπεία. Ποιος δεν θέλει να δει το τελικό αποτέλεσμα πριν ξεκινήσει τη θεραπεία?

Πρόκειται να έχετε το ιδανικό χαμόγελο στην τρισδιάστατη προσομοίωση. Τα εξατομικευμένα μασελάκια που θα παραχθούν, θα παραδοθούν στον γιατρό σας. Εφόσον τα χρησιμοποιείτε τακτικά, τουλάχιστον 20 ώρες την ημέρα, θα μπορείτε να ξεκινάτε το επόμενο βήμα κάθε 2 εβδομάδες. Με κάθε νέο μασελάκι που ξεκινάτε, θα πλησιάζετε ένα βήμα πιο κοντά στο τέλειο χαμόγελό σας.

Βίντεο

Κλείστε ραντεβού