ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΉ ΛΈΙΖΕΡ

Οδοντιατρικές θεραπείες χωρίς τον ήχο της διάτρησης και χωρίς δονήσεις – η τεχνολογία λέιζερ τα καθιστά δυνατή. Επιπλέον, οι θεραπείες είναι σχεδόν ανώδυνες. Το εύρος των πιθανών εφαρμογών είναι ευρύ.

Η χρήση της νεότερης τεχνολογίας λέιζερ επιτρέπει πολλές καινοτόμες μεθόδους θεραπείας στην οδοντιατρική. Τα λέιζερ μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά για μια ποικιλία ασθενειών: για θεραπεία ριζικών καναλιών, καθώς και για περιοδοντικά προβλήματα, για λεύκανση των δοντιών και για τη θεραπεία ευαίσθητων δοντιών. Η ομάδα των οδοντιάτρων της Ειδικής Κλινικής για την Οδοντιατρική με Λέιζερ είναι πάντα ενημερωμένη. Αυτή η εταιρεία προσφέρει συνεχώς διεθνώς αναγνωρισμένα μαθήματα εκπαίδευσης και κατάρτισης στα οποία συμμετέχουν επίσης οι ειδικοί μας στην οδοντιατρική λέιζερ. Για τη θεραπεία ασθενών, οι οδοντίατροι μας όχι μόνο χρησιμοποιούν την εμπειρία τους αλλά και τα πιο σύγχρονα οδοντικά λέιζερ, των οποίων οι ακτίνες συνεκτικού φωτός παράγουν διαφορετικά αποτελέσματα σε διάφορους τύπους ιστών. Αυτό εξηγεί το ευρύ φάσμα εφαρμογών της οδοντιατρικής λέιζερ.

Περισσότερες πληροφορίες για

Εύρος υπηρεσιών

Η σύγχρονη οδοντιατρική θα ήταν αδιανόητη χωρίς τεχνολογία λέιζερ. Συμπληρώνει τις υπάρχουσες μορφές θεραπείας και επιτρέπει εντελώς νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις

Με το φως λέιζερ, η τερηδόνα μπορεί να αφαιρεθεί με ακρίβεια και χωρίς τον ήχο διάτρησης και χωρίς δόνηση. Για τους περισσότερους ανθρώπους, η θεραπεία είναι σχεδόν ανώδυνη.

Τα παιδιά είναι από τους πιο ευαίσθητους ασθενείς. Με την σχεδόν ανώδυνη θεραπεία με λέιζερ, ο φόβος τους για οδοντιατρική θεραπεία μπορεί να διαλυθεί, έτσι ώστε να μην φοβούνται να πηγαίνουν στον οδοντίατρο τακτικά ως ενήλικες.

Το λέιζερ αυξάνει την αποτελεσματικότητα των λευκαντικών πηκτών που χρησιμοποιούνται για τη λεύκανση των δοντιών Με αυτόν τον τρόπο, καλύτερα αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα, κάτι που είναι καλύτερο για την ουσία των δοντιών.

Τα υπερβολικά ευαίσθητα δόντια αντιδρούν στο κρύο και τη ζέστη, γλυκά και ξινά. Μια συχνή αιτία είναι ο εκτεθειμένος λαιμός των δοντιών, οι ακανόνιστες κορώνες ή ένα πολύ λεπτό στρώμα σμάλτου, έτσι ώστε τα ερεθίσματα να μπορούν να φτάσουν στα νεύρα και να προκαλέσουν πόνο εκεί.

Με τη χρήση λέιζερ, η επιφάνεια μπορεί να σφραγιστεί. Σε αντίθεση με τη θεραπεία με φάρμακα, το αποτέλεσμα είναι συνήθως μόνιμο.

Ο στοματικός μαλακός ιστός μπορεί να αφαιρεθεί με λέιζερ χωρίς σχεδόν καμία αιμορραγία, διότι το λέιζερ κλείνει ταυτόχρονα τις κομμένες περιοχές. Το ράψιμο των πληγών είναι συχνά περιττό και το αντιφλεγμονώδες αποτέλεσμα του λέιζερ επιταχύνει την επούλωση.

Τα λέιζερ έχουν ειδικά βακτηριοκτόνο δράση. Αυτή η βακτηριακή μείωση με λέιζερ μπορεί να αποτρέψει περαιτέρω φλεγμονές στην κορυφή της ρίζας.

Περισσότερες πληροφορίες για laserskastomatologija.mk

Βίντεο

Κλείνω συνάντηση