ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ

Η εμφυτευματολογία καθοδηγούμενη από υπολογιστή είναι πλήρως ψηφιακή διαδικασία εργασίας που προσφέρει:

– Βέλτιστη ακρίβεια και πλήρη πρόβλεψη, από τον εικονικό σχεδιασμό έως τον άμεσο συγχρονισμό
– Ακρίβεια και ασφάλεια
– Αποτελεσματικό χειρουργικό πρωτόκολλο
– Ελαχιστοποίηση του χρόνου που ξοδεύεται στην οδοντιατρική καρέκλα και του αριθμού των επισκέψεων
– Σχεδιασμός εικονικών περιπτώσεων

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις στην έννοια της ελάχιστα επεμβατικής οδοντιατρικής, επιτυγχάνοντας μέγιστη ακρίβεια, καθώς και διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια των ασθενών Η EDG Hellas έχει εξοπλίσει τα εργαστήριά της με ειδική ψηφιακή τεχνολογία που πληροί όλα τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας, ακρίβειας και αποτελεσματικότητας.

Η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα οδοντιάτρων και οδοντιατρικών τεχνικών σχεδιάζει ουσιαστικά προετοιμασίες εμφυτευμάτων, ιδιαίτερα απαραίτητες σε στιγμές άμεσων φορτίων, στενούς μεσοδόντιους χώρους, οδοντωτές σιαγόνες με προβληματικές κυψελίδες καθώς και για καλές αισθητικές λύσεις. Όλες οι προσθετικές λύσεις που εφαρμόζονται στα εμφυτεύματα κατασκευάζονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία CAD / CAM και 3D PRINT.

Ο εικονικός σχεδιασμός περιπτώσεων έχει μεγάλη σημασία για κάθε ασθενή, καθώς και για τον οδοντίατρο, επειδή μειώνει σημαντικά το ποσοστό σφάλματος κατά την εργασία και ταυτόχρονα αυξάνει την ασφάλεια των ασθενών. Το πιο σημαντικό, κάθε εμφύτευμα που εφαρμόζεται είναι προσθετικά σχεδιασμένο και είναι ακριβώς γνωστό ποιο θα είναι το αισθητικό αποτέλεσμα της θεραπείας.

Περισσότερες πληροφορίες για

Κλείστε ραντεβού