ΛΕΎΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Τα υγιή, όμορφα δόντια δεν είναι μόνο καθοριστικό μέρος της εμφάνισής μας, αλλά και της προσωπικότητάς μας. Η αισθητική οδοντιατρική εμφάνιση είναι συνώνυμη για την επιτυχία, το σθένος και την ελκυστικότητα.

Ένα άψογο λευκό χαμόγελο σημαίνει υγεία, ομορφιά και επιτυχία. Μελέτες έχουν δείξει ότι τα λευκά δόντια είναι σημαντικά για την επαγγελματική και ιδιωτική επιτυχία. Τα φωτεινά υγιή δόντια κάνουν τους ανθρώπους να φαίνονται νεανικοί, ζωντανοί και ελκυστικοί. Κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου μπορεί να συμβεί τα δόντια να αποχρωματιστούν και να μην φαίνονται πια φωτεινά και λαμπερά, παρόλο που καθαρίζονται τακτικά και σχολαστικά. Η λεύκανση μπορεί να φωτίσει τα αποχρωματισμένα δόντια. Με μια απλή και ανώδυνη θεραπεία στην Ειδική Κλινική Λεύκανσης των Κλινικών Υγείας Στόματος EDG Dental Clinics & Labs, τα δόντια σας γίνονται ξανά φωτεινά και ελκυστικά. Σε όλα τα θέματα της λεύκανσης των δοντιών, είστε καλά στα EDG Dental Clinics & Labs. Οι ειδικοί μας είναι πάντα ενημερωμένοι μέσω συνεχών εκπαιδευτικών μέτρων και θα φροντίζουν ευσυνείδητα την οδοντιατρική σας υγεία, ώστε να μπορείτε να δείξετε ξανά το πιο όμορφο χαμόγελό σας ασυνείδητα.

Εύρος υπηρεσιών

Προσφέρουμε διαφορετικές μεθόδους λεύκανσης δοντιών. Για όλες τις θεραπείες φροντίζουμε να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές και υλικά, χωρίς να καταστρέψουμε την ουσία των δοντιών.

Το λευκαντικό τζελ απλώνεται απευθείας στα δόντια για να λευκαίνει από το θεραπευτικό προσωπικό και παραμένει εκεί σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης υπό την επίβλεψη του οδοντιάτρου. Στη συνέχεια, το τζελ λεύκανσης αφαιρείται σχολαστικά και το αποτέλεσμα λεύκανσης μπορεί να ελεγχθεί αμέσως.

Για αυτήν τη μέθοδο, κατασκευάζουμε ένα ξεχωριστό πλαστικό νάρθηκα. Για να το κάνουμε αυτό κάνουμε μια εντύπωση και δημιουργούμε ένα καστ. Ο νάρθηκας γεμίζει με λευκαντικό τζελ από τον ασθενή σύμφωνα με τις οδηγίες του οδοντιάτρου και για χρήση στο σπίτι. Κατά τις εβδομαδιαίες εξετάσεις, ο οδοντίατρος εξετάζει το αποτέλεσμα της λεύκανσης.

Τα δόντια που έχουν υποστεί επεξεργασία ρίζα λευκαίνονται με ένθετα υπεροξειδίου στο δόντι. Η λευκαντική γέλη αφήνεται στο δόντι για αρκετές ημέρες. Για βέλτιστο αποτέλεσμα, η θεραπεία πρέπει να επαναληφθεί αρκετές φορές.

Σημαντικές πληροφορίες: Τα αποτελέσματα διαφέρουν ανά άτομο. Σε μια εκτενή αξιολόγηση συζητάμε ποια μέθοδος είναι η πιο κατάλληλη για εσάς και παρέχουμε εκτεταμένη συμβουλευτική.

Περισσότερες πληροφορίες για perioshop.mk

Βίντεο

Κλείνω συνάντηση