ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ

Επειδή η αρχή «η πρόληψη είναι καλύτερη από τη θεραπεία» ισχύει και για την υγεία των δοντιών, η ομάδα αμοιβαίας προφύλαξης της EDG Dental Clinics & Labs φροντίζει τα δόντια και τα ούλα σας, ώστε να παραμείνουν υγιή.

«Προφύλαξη» σημαίνει πρόληψη. Ως εκ τούτου, τα αμοιβαία τμήματα προφύλαξης σε Gevgelija και Skopje ασχολούνται κυρίως με την πρόληψη ασθενειών των δοντιών και των ούλων και την ανίχνευση οδοντικών προβλημάτων από νωρίς. Όσο νωρίτερα εντοπιστεί μια ασθένεια, τόσο λιγότερο δυσκίνητη είναι η θεραπεία. Η ομάδα μας αποτελείται από οδοντίατροι και ειδικά εκπαιδευμένους βοηθούς προφύλαξης. Η οδοντική προφύλαξη προσαρμόζεται ξεχωριστά στις ανάγκες σας και εκτελείται σύμφωνα με τα ισχύοντα επιστημονικά πρότυπα. Κατά τη διάρκεια της προφύλαξης, τα δόντια σας (ή τα εμφυτεύματα) καθαρίζονται, γυαλίζονται και φθορίζονται επαγγελματικά. Αυτό βοηθά στη σημαντική μείωση του κινδύνου τερηδόνας και περιοδοντικής νόσου. Αξιολογούμε τον ατομικό κίνδυνο τερηδόνας και φλεγμονής των ούλων και μπορούμε έτσι να προσδιορίσουμε την ατομική σας ανάγκη για θεραπεία. Οι πολύ καλά εκπαιδευμένοι βοηθοί προφύλαξης θα σας συμβουλέψουν επίσης πώς μπορείτε να συμβάλλετε στην στοματική σας υγεία στην καθημερινή σας ζωή.

Εύρος υπηρεσιών

Η οδοντική προφύλαξη προσαρμόζεται στις ατομικές σας ανάγκες από τους ειδικούς μας και πραγματοποιείται σύμφωνα με τα ισχύοντα επιστημονικά πρότυπα.

Οι αιτίες της τερηδόνας και των φλεγμονών των ούλων είναι γνωστές: βακτήρια στην πλάκα που βλάπτουν τα δόντια και τα ούλα. Αυτή η ζημιά μπορεί να προληφθεί ή τουλάχιστον να μειωθεί σοβαρά μέσω προληπτικών μέτρων. Ο στόχος είναι να διατηρηθούν τα δόντια και τα ούλα υγιή μακροπρόθεσμα.

Ο επαγγελματικός καθαρισμός των δοντιών περιλαμβάνει συμβουλές για τον ατομικό κίνδυνο και την στοματική υγιεινή στο σπίτι, την αφαίρεση της πλάκας, τη στίλβωση των δοντιών (εμφυτεύματα) καθώς και τη φθορίωση. Αυτή η οδοντική προφύλαξη προσαρμόζεται ξεχωριστά.

Η επαγγελματικά εκπαιδευμένη ομάδα προφύλαξης θα σας συμβουλεύσει για το πώς μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα τα δόντια σας στο σπίτι και ποια μέτρα, από οδοντόκρεμα έως νήμα, ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

Ορισμένες διατροφικές συνήθειες μπορεί να είναι επιβλαβείς για τα δόντια σας. Αυτό δεν σημαίνει μόνο γλυκά, μια όξινη διατροφή είναι επίσης συχνά επικίνδυνη για τα δόντια σας. Θα συζητήσουμε προσωπικά μαζί σας εάν διατρέχετε κίνδυνο και πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε.

Τα τιράντες συχνά εμποδίζουν τον καθαρισμό των δοντιών σωστά και η πλάκα αφαιρείται εντελώς. Ο τακτικός επαγγελματικός οδοντικός καθαρισμός είναι επομένως ιδιαίτερα σημαντικός για άτομα που φορούν τιράντες.

Θα ενημερωθείτε επίσης για τον καλύτερο καθαρισμό των δοντιών σας, παρά τα τιράντες.

Τα άτομα με οδοντικά εμφυτεύματα χρειάζονται επίσης ειδική στοματική υγιεινή. Oι στεφάνες, οι γέφυρες και οι προθέσεις που υποστηρίζονται από εμφύτευμα καθαρίζονται σχολαστικά με ειδικά όργανα, προκειμένου να αποφευχθούν φλεγμονές γύρω από τα εμφυτεύματα.

Βίντεο

Κλείστε ραντεβού