Δωρεάν μεταφορά ασθενών

Η EDG Dental Clinics & Labs – Κλινική Στοματικής Υγείας είναι η μόνη οδοντιατρική κλινική στην περιοχή που έχει τη δική της οργανωμένη μεταφορά για κάθε ασθενή που επιθυμεί να έρθει και να επισκεφτεί την κλινική μας. ΔΩΡΕΑΝ!

Τα οχήματά μας είναι καινούργια, καθαρά, άνετα, με κλιματισμό και το πιο σημαντικό οδηγούνται από επαγγελματίες. Οι οδηγοί μας είναι πιστοποιημένοι και διαθέτουν όλα τα απαραίτητα νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Έχουμε καθημερινές διαδρομές και σημεία παραλαβής σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα – δηλαδή στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία, στις πόλεις: Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Βέροια, Κοζάνη, Βόλος, Λάρισα. Επίσης, έχουμε πολλούς ασθενείς που έρχονται με αεροπλάνο από νησιά, όπως Κύπρος, Ρόδος, Κρήτη κλπ. Για αυτούς, οργανώνουμε πλήρη μεταφορά από το αεροδρόμιο και συμφωνημένα καταλύματα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρόνο και τα χρονοδιαγράμματα, καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email στο: contact@edg.gr. Η διοίκησή μας θα χαρεί να επικοινωνήσει μαζί σας αμέσως και να σας ενημερώσει πλήρως για κάθε ερώτηση που έχετε.

Μην περιμένετε, καλέστε μας τώρα και κλείστε το ραντεβού σας σήμερα!