ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΟΝΤΙΩΝ

Τι είναι η υπερευαισθησία των δοντιών?
Τα ευαίσθητα δόντια μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τον τρόπο ζωής σας και να βοηθούν στην απόλαυση από το παγωτό, τα κρύα ροφήματα και ορισμένες λιχουδιές. Η ευαισθησία των δοντιών εκδηλώνεται όταν καταναλώνετε κρύα ή ζεστά ροφήματα και τρόφιμα, εκθέτοντας τα δόντια στον κρύο αέρα, σε περίπτωση βλαβών νεύρων ή διαφόρων στοματικών ασθενειών.

Υπάρχουν ορισμένες οδοντόκρεμες ευαισθησίας που μπορούν να βοηθήσουν και υπάρχουν οδοντιατρικές θεραπείες που χρησιμοποιούν συγκόλληση και στεγανωτικά που μπορούν να βοηθήσουν πολύ, αλλά η επίδρασή τους μπορεί να είναι προσωρινή. Εάν πάσχετε από παρατεταμένη ευαισθησία στα δόντια, ήπια ή σοβαρή, θα πρέπει να εξετάσετε σύγχρονες θεραπευτικές λύσεις.
Ο φθηνός και συντηρητικός τρόπος αντιμετώπισης αυτού του ενοχλητικού ευαίσθητου σημείου είναι με τη χρήση ενός οδοντικού λέιζερ. Μόνο λίγα λεπτά με ένα λέιζερ που κυματίζει πάνω από την ευαίσθητη περιοχή και θα μειωθεί ή θα εξαλειφθεί η πηγή δυσφορίας για μερικά χρόνια στις περισσότερες περιπτώσεις. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και δεν απαιτείται αναισθησία. Θεωρείται ότι η θεραπεία με λέιζερ μειώνει την ευαισθησία με πήξη της πρωτεΐνης χωρίς να αλλάζει την επιφάνεια της οδοντίνης. Η απευαισθητοποίηση με λέιζερ μπορεί να δώσει άμεση ανακούφιση από ευαίσθητα δόντια και μπορεί να γίνει χωρίς αναισθησία.

Το LiteTouch είναι η καλύτερη επιλογή Erbium λέιζερ για τη μείωση της ευαισθησίας καθώς λιώνει την επιφάνεια των δοντιών που κλείνει τα οδοντικά σωληνάρια και εξαλείφει την ευαισθησία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Καλέστε μας σήμερα!

Περισσότερες πληροφορίες για

Κλείστε ραντεβού